tisdag 5 februari 2008

Underbar och älskad av alla - och på jobbet går det också bra

Jo det gick bra första dagen på min praktikplats. Snälla rara assistenter och stressade rektorer. Jag gillar papper, pennor, kontorsstolar, datorer och att få sitta o jobba ifred.

Låg hela eftermiddagen och funderade över livet när jag kom hem. La mig med fleecetröja, fleecemorronrock och yllepläd. Drog upp kapuschongen över huvudet och försvann i min egen lilla varma värld. Sen låg jag i princip där tills det var dags att sova för natten. Och av nattens 9 timmar, blev det 4 timmars sömn. Ja ja, värre har jag varit med om.

Ibland är känns livet som skit o elände, fast det inte är det. Det finns alltid andra som har det värre. Idag ska jag till doktorn. Och det är väl tur.

PS.
Jag ÄR trött på scrapbooking. Jag spyr på alla diskussioner om nya produkter hit och dit, nya trix och tekniker och och annat blaj. Vad positiv jag är idag va?
/
neggo-Gunilla som brukar vara positiv

5 kommentarer:

Maia sa...

Hej du.
Det ÄR jobbigt med nya människor (you tell me...). Ibland KÄNNER man sig spyfärdig på det man pysslar med (även om det är pyssel eller forskning som man vanligen njuter av). Man FÅR bo i en kokong av fleece en eftermiddag (det är när det blir flera veckor som det har skitit sig, eller hur?). Man FÅR spy ut lite galla ibland (vad har man annars en blogg till... eller vänner för den delen...).
Hundra tusen kramar och tack för att du skriver det vi andra kanske bara tänker och inte vågar skriva om.
/Maia

Mathilda Blomdahl sa...

Ut med skiten bara!! Det brukar kännas bättre efteråt, efter regn kommer solsken vetdu:)

Skickar styrkekram till dig....
Kram

myamia sa...

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM, saknar dig Maria!

Jag vet attdu behöver gå på scrapträff, det är det som är felet! ;)

Kristin sa...

Jag håller med du Gunilla!

Massor av kramar till dig på din deppdag =)

/Kristin

Helen sa...

Hej Syster! Jag vill krama dig och bjuda dig på en stooor påse godis, sen kan vi gråta ihop, jag tar med mig min fleecemorgonrock också.
Det finns INGEN som Du, min bästa syster. Jag tycker alltid om dig, alltid!!
puss o kram
lilla S.