fredag 25 januari 2008

Fredagsscraputmaning med Maria - v. 4

Scrappa på 40 minuter - jajemen. Här går det undan. Svetten rann, jag svarade knappt på tilltal, men klar blev jag.
Nästa LO gör jag nog lite långsammare. Jag vill ju inte få magsår.

En syster (som jag saknar)Sådär, nu är det min tur o välja utmaning. Let´s scrap (familjen tittar på Let´s dance)

Gunilla i scraptagen

7 kommentarer:

Mathilda Blomdahl sa...

Hur bär du dig åt människa?? Det där hade tagit mig två veckor....Fick mer grejer idag från panduro. Nu måste jag sätta igång. Tage var sur och sa att jag bara vill handla:)
Kram

Anita/AniLi sa...

Vilka härliga färger!! Jättefin LO. Hur kan du göra en LO så snabbt. Jag har lyckats med att göra en på en dag - men träning ger färdighet.
Vad är det för bakgrundspapper du har?
Ska nu försöka göra en banner till min blogg-fär se hur det går..
Förresten-vi ska ha en Kort & Scrap-Mara i Alingsås den 8 mars. Kul om du kunde komma!! Kolla in Stämpelbodens blogg (finns länk på min sida).
Ha det gott

Maia sa...

Jag tycker också att LO:n var smöckfin så jag instämmer i kören. Men varför skulle du göra den så snabbt? Du kanske kunde ha ett stånd på torget så där som porslinsmålarna ibland har i porslingfabriker...
/m

Hanna sa...

Ååh så fin och stämningsfull LO, helt otroligt att kunna snabbscrappa så fint. Hoppas ditt hår är tjusigt chokladbrunt nu och grattis till viktminskningen. Du ÄR duktig. Kram Hanna

schattiz sa...

Den blev ju jättefin. På den korta tiden hade jag kanske hunnit välja ut papper? Jag tror inte jag kan vara med er proffs på fredagsscrap. Det skulle helt klart vara deprimerande att inte klara en enda utmaning =)

Tack för pratstunden i fredags i alla fall. Hoppas du kunde lugna ner dig lite senare på kvällen, så du slapp gå och lägga dig svettig ;)

Kram kram.

Eva sa...

Det är väl lite därför jag aldrig kommer ge mig på scrappning... inser att jag inte har ens fyrtio minuter över till sånt...

Men den var jättefin! Ubnderbara färger!

myamia sa...

Kompis ;) den är skitsnygg! Kram saknar er på holma! Maria