fredag 5 oktober 2007

Man skola icke planera

Igårkväll så började min helg. Trodde jag. Min planerade, sköna, alldeles underbart ledig helg började med att jag bet ur en stor fyllning ur en tand. (närmare bestämt 16 för den tandinvigde)Och då menar jag STOR fyllning. Jag sluddrade på kvällen (det kändes så iallafall)Tanderesten skavde mot tungan. Stackars, stackars mig. Det kändes bedrövligt, enbart för att jag inte längre har förmånen till gratis tandvård. I mitt tidigare yrke, så fanns alltid nån vänlig tandläkare som ryckte in ifall det behövdes. Men icke nu.

Jag gick upp vid 8 i morse och ringde min tandläkare och fick en akuttid vid 10. I samma veva ringde min chef och undrade ifall jag kunde komma in till jobbet och visa de ev. nya säljarna min aktivitetspärm. Javisst sa jag och suckade. När jag ändå var på språng så sprang jag in på biblioteket (ja...jag SPRANG. Personalen där har aldrig sett mig skynda runt så, det lovar jag) På hemvägen så tänkte jag att äsch...jag rusar in på Panduro och hämtar ut mina varor jag har tillgodo där. Där, på Panduro alltså, var jag som ett yrväder. Jag handlade för 406 kr. Duktigt Gunilla. Eftersom jag hade varor för 400 att hämta ut så var 6 kronor inte en sån blodig utgift. Väl hemma så var jag....ja....trött. Trött, trött, trött och så var den dagen borta. Fjäskade med Bruno så han köpte pizza på hemvägen (och nu kommer alla barnen säga "åhhhhh.....åt ni pizza.......") Visst är det jättesmart att äta köpt pizza när man bara är två hemma. Det blir liksom billigare då. *fniss*.

Så här sitter jag vid mitt, återigen, kaotiska (milt sagt) scrapbord och försöker få till slutklämmen på Kefalonia-albumet.(ja, inte just NU, nu sitter jag ju här, vid datorn) Helgen började inte så illa ändå. Värre kan man ha det, eller hur?

Vår nya skrivare, skriver ut fotografier. Vi har aldrig lyckat få till det med våra gamla skrivare (vi har averkat några stycken) Men nu så. Här är två fotografier jag drog ut på Carolina, från hennes konfirmation -04. Jag har en gammal kompis som är fotograf (Anders Kämpe) och han är superduktig. Tänkte scrappa de nu i helgen.
Ja, jag lovar Bruno, jag SKA inte dra ut alla foton på skrivaren. Ja...jag vet att det blir lite för dyrt...(men kul är det)Nyhetens behag:)


Nao aj äm going bäck too maj skrapptable. Hävv ö najs wikänd.
(Visst är vi bra på engelska, Sandra o Maria??)

/
Gunilla, ledig

7 kommentarer:

Zarah sa...

Huvaligen, din stackare! Hoppas att munnen mår bra nu!

Fotona är heeeeelt ljuvliga! Ser fram emot att se vad du skapar för något fantastiskt med dem! Kram!

myamia sa...

Aj äm anderstanding pörfektly! Häv ä gräit vikänd! kisses fråm mi!

myamia sa...

aj fårgått, very najs bilds! änd håpe the toth is okaj! löv maria

lilla syster sa...

älsklings syster! Supersöta Carolina..vilka kort!
önskar jag kunde krama dig..men du, hur lyckas du äta pizza men en nylagad tand???????? fast..pizza utan barn..hmm, man får ju passa på
då. kram o puss
lilla syster

Kristin sa...

Attans vilken start på helgen =( inte bra alls. Mår tanden bättre nu? Hoppas det! Fotona är fantastiskt vackra och visst är det kul att skriva ut foton på sin egen skrivare... speciellt kanske när den inte är ens egen utan mammas... hmmm... jag är en ond själ jag ;)

Hoppas pizzan smakade bra och att du kunde tugga ordentligt.

Kram, Kristin

Åsa/asamia sa...

Åh vad kul med ny skrivare, har också en här hemma som jag måste installera. Det där med tanden låter inte alls kul, hoppas du fick hjälp.
*KRAM*

Eva sa...

Man ska inte planera nej... Det går liksom åt skogen då rent automatiskt. Jag har också tappat en lagning, men en liten, den syns inte, bara känns lite, måste fixa det men eftersom den är så liten har en hel vecka gått nu utan att jag gjort något åt det.

Fotona var jättefina, önskar jag hade en skrivare som kunde skriva ut foton så där.

Du kunde få ge mig lite tips förresten. Jag är med i bokklubben Skaparglädje, gick med precis och den premie jag skulle fått tog slut, minns inte vad det var, men jag fick ett scrapalbum istället med rött och vinrött tyg på framsidan, en mönstersax och massa papper och blommor i rosa, tänkte skippa dom och köpa annat papper och göra ett album om vårt hus på landet, alternativt något typ julinspiration. Vad behöver jag, hur gör jag...

Hur är det har du min mail? Om du vill maila tips... Men känn ingen brådska... det är något slags tio årsprojekt säkert det här...