tisdag 2 oktober 2007

Hej jag heter Gunilla....

och ringer från Prospectum, Hej jag heter Gunilla och ringer från Prospectum,Hej jag heter Gunilla och ringer från Prospectum....TUR att jag ska packa ordrar mest imorron. Känner mig som en papegoja på mitt nya jobb. Bla, bla, bla....Drömmer om solglasögon, läsglasögon, dioptrier, aktivitetspärmar och förslagspärmar. Men det är roligt iallafall.

Idag har jag köpt en ny multiskrivare, så nu inleds det tråkiga jobbet att lära sig alla funktioner. Jag och manualer är inte bästa vänner. Helst vill jag kunna allt direkt. Det kan bli problem med att scanna mina 12x12"-layouter. Jag som alltid hävdat att det är suuperenkelt att scanna de. Man skulle haft en A3-scanner. Nån gång, när och om jag blir rik.

Min söta vän Helena ringde idag. Det är märkligt vad vissa människor får en på bra humör, bara så där direkt. Hennes skratt smittar av sig och jag ser livet i ett annat ljus. Helena är en sån där QK-galning (milt sagt)Hon och hennes systers QK-lager med dies kan få vem som helst grön av avund. Fast...å andra sidan så är det rätt praktiskt med en sån vän *s*. (säger jag som är beroende av alfabet av alla de slag)

Svammel på en vanlig tisdag medans skymningen börjar lägga sig i skogen. Dags att tända en drös med värmeljus och gosa in mig i fleecefilten.

/
Gunilla som snart jobbat klart för denna veckan

7 kommentarer:

Maia sa...

Öh... QK... det är väl knappast vad det låter som när man säger det...
undrar obildade Maia

Kristin sa...

Välkommen, jag heter Kristin Andersson, vad kan jag hjälpa till med? Säger jag ca 70 ggr per dag, det är inte heller världens roligaste ;)

Och du Gunilla, man är bara så gammal man känner sig... eller hur är det man säger? jag tror jag kommer gå i sneakers till den dag jag dör, så du kan helt klart köpa Conversekänger. Go for it girl! Kram, Kristin

lilla syster sa...

hej syster...vad du kan många saker...hörde om det där facebook när magnus uggla va på tv...och ser man, min syster visste redan om det!!!
kram lillasyster

Gunilla sa...

Åh, hjälp, jag skäms. Nej Maia, QK är inte vad det låter som. Det är en tång som man stansar ut bokstäver och figurer till. Vi(scrapberoende) använder det i kortmakeri och scrapbooking. I vanliga fall, när jag pratar, så säger jag quickutz och inte QK. Stackars folk, de blir väl alldeles chockade om jag skulle gå omkring o QK:a hela dagarna.
I löööööve quickutz. Så, nu lät jag ordentlig.

Sandra sa...

Åhh, pennor!!! Får jag också ett eget rum om jag börjar?? :)
Kram kram

Maia sa...

Alltså... en tång som stansar ut bokstäver ur vadsomhelst som är klippbart *sa Maia med längtan i rösten* Lovvveeelllyyyy!

Aahhhh... Jag måste visst botanisera lite mer bland dina länkar...

/Maia

Eva sa...

Grattis till nya jobbet då, jag hade gärna jobbat med dig om jag varit i jobbart skick vilket jag tydligen inte är än, orkade ju bara med några veckor på ridskolan, hoppas det blir bättre längre fram...

Jag är inte heller någon telefonmänniska men har ofta fått sitta mycket i telefon ändå, nu senast på mitt förra jobb där jag gick i väggen, sålde jag garageportar, ett jobb jag avskydde, men mest var det nog för att jag höll på att gå sönder, det inser jag nu.

Det låter lite som en rätt dyr hobby det där med scrappning... jag undrade också väldans vad QK var för något.. facktermer kan ställa till det i huvudet på de flesta...