torsdag 18 oktober 2007

Taggad

av Kada - Karin.

7 hemlisar om mig (fast så jättehemliga är de nog inte:))

1. Jag har varit vegetarian några år på det glada 80-talet. Bröt vegetarianismen en julafton med mååånga köttbullar. Hade ont i magen hela natten.

2. Har haft en hemlig dröm om att bli skridskoprinsessa. Den har jag numera övergivit, då jag inte stått på skridskor sedan 1976.

3. Jag varit med i Upp till tretton med Ulf Elving. Vann tre skivor för att jag svarade rätt på frågan: "Vad blir det av snö som smälter?" (vatten var rätt svar)

4. Jag ser verkligen jättedåligt utan linser eller glasögon. Har minus 7.0. (Borde nog förresten byta glasögon, såg Mino ligga utanför badrummet härom dagen o gullade med honom. Miiiiino....gooooosegubben, ska du komma iiiiin o gååååå på lååååådan.Allt sas med ljus, fjantig röst. Gick närmre eftersom jag inte fick något gensvar och såg då att jag hade pratat med Brunos tofflor. Suck.)

5. Älskar havet men gillar inte att åka båt. Det går inte riktigt ihop va? (blir sjösjuk)

6. Något som jag inte gillar, milt uttryckt, är kedjebrev/mail. Skicka inget sånt, det hamnar i papperskorgen direkt. Sorry.

7. Lärde mig läsa när jag fyra år och roade mina släktingar med att läsa högt ur Kalle Anka-tidningar. Veckotidningen Saxons var kul också.

Så nu ska jag tagga andra och det är det svåraste. Hystar ur mig några på förslag och känn er inte tvingade. Kanske har ni samma känsla för såna här listor som jag har för kedjebrev.

Maria, Maia, Sandra, Eva. Har ni lust o haka på, så gör det.

/
Gunilla, inte så hemlig längre

5 kommentarer:

lillasyster sa...

Jag vill också ha en blogg och skriva hemliga om mig själv...jag har ju ialla fall dragit ut en tandställning med tång..de är väl en (o)hemlighet som heter duga.....
Kan du lära mig det där tekniska Iha.....
kram
lillasyster

Sandra sa...

Om det är Sandra-mej som du menar så är jag jättegärna med. Sitter hos Mikael i Stenungsund nu och är väldigt hungrig. Jag tar och grejsar senare. Kram kram vi ses i morgon

k sa...

Så kul att du antog utmaningen - jag fick i alla fall veta en hel del nytt om dej *fniss*

STOR KRAM!

Kada sa...

Äh, så fel det blev :-(
K det är jag det!

Eva sa...

Givetvis antar jag utmaningen, jag tycker sånt är kul, det enda är väl att det tar sån tid att komma på sju saker... För ett tag sen var det en liknande grej, man skulle komma på fem underliga saker om sig själv och eftersom jag är nästan onormalt normal så var det skitsvårt...

Men hemlisar det har jag ju... frågan är ju vilka man kan slänga upp på nätet...

Och du milde vad jag skrattade åt gosandet med tofflorna!!! Det var nästan som när jag skulle fram och klappa katten som satt på vår trädgårdsmur och det visade sig vara en kråka...