söndag 5 augusti 2007

Tillökning i familjen...igen

Här är vår nya bebis; Minor - en långhårig gråsvart kattunge på 12 veckor. Vi hämtade honom i Alingsås i dag. Och vi är alldeles kära allihop, till och med Morris. (därav har Minor fått sitt namn, storebror Morris och lillebror Minor. Det finns en cooool bil som heter Morris minor enl. Bruno. Så då var namnvalet givet.)

Morris och Minor nosade på varann, inget fräs eller fajt, sen tvättade Morris honom så han började spinna. Nu sover plutten på min fleecetröja.


/
G

4 kommentarer:

Kristin sa...

Åååååh han var för go lille Minor =)

Jag skulle göra nästan vad som helst för att få en ny liten kattunge i familjen. Men två räcker. Men ändå... *suck*

Kram, Kristin

Eva sa...

Och förresten.. jag la till dig som länk i min blogg så jag hittar hit igen, hoppas det var ok!

Eva sa...

Aaaahhh så sööööt man kan vara, det måste finnas något inprogrammerat i kattungar som gör att alla bara måste älska dem, det ser liksom ut att vara helt omedvetet de är så där söta, jag skulle ju få träna en vecka för att kunna lägga huvet på sned med rätta vinkeln och få in den där söta tyck-om-mig blicken... Troligen skulle jag misslyckas.

Jag vill också så gärna ha en katt till och maken sa att kanske till våren, när vi flyttat till landet för gott, än så länge åker vi mellan, jättejobbigt, men så fort vi är av med huset 'i stan' så...

myamia sa...

Jag vill komma och hälsa på nu!!!!! pussa på sötisen från mig och på storebrorsan. Kram maria