lördag 4 augusti 2007

Gräsänka en lördag

Jahapp....gräsänka i dag. Tänkte scrappa största delen av dagen. Men, vad gör jag istället..? Jo, surfar på datorn. Bara för att jag får dåligt samvete ifall jag scrappar före klockan 17.00. Jamen, hallååå....hur är jag funtad. Hur "inte-ha-dåligt-samvete-sysselsättning" är det att slösurfa då?
Jag har varit lite nyttig ändå. Skrapat ett par fönster o oljat o grundat lite. Kittet rasade så då blev det stopp, har inget kitt hemma och även om jag hade haft det så vet jag inte hur man sätter dit det. Bruno får fixa det i morron, så då kan jag fortsätta nästa vecka. Det gäller att passa på när det inte regnar.

Jag vet fortfarande inte vem som är tupp eller inte i hönsgården. Har fått lite tips, men njäääeee....vet inte om de stämmer. Det är väl bara att avvakta tills de ev. gal eller lägger ägg.

Slänger in ett par LO:s:

Vid poolen. I löööööv rosa och brunt!


Sandra-pandra-plutt:


Svartvitt barndomsminne:


Var är solen förresten? Jag vet inte vad meterologerna håller på med, tror de fått sin utbildning från Hobbex.(usch..nu var jag elak..)
/
Gunilla

2 kommentarer:

Eva sa...

Hej!

Kul med en bloggbesökare med hönor! Jag kikade in på din blogg häromdagen, jag vet ju inget om hur man ser vilken sorts kycklingar det är tyvärr, vad är det för sort?

Scrappa har jag aldrig gjort, annars är jag väldigt pyssligt för övrigt, målar keramik och gör smycken, eller ja, köper grejer att göra smycken av, det blir så sällan något sedan...

Vad har du för kitt? Om det är sådan där linoljekitt på burk ska man knåda den länge så den blir varm och nästan lite smetig, då brukar den fastna bra. Om du har grundoljat fönstren innan måste den gått in i träet ordentligt. jag brukar ta ett varv grundfärg innan kittet också.

Kristin sa...

Så himla fina Lo's. Jag älskar också brunt och rosa ihop så just nu är jag kär i Basic Greys Infuse - line. Där har du mkt fina rosa och bruna papper. De där Basic Grey folkena har ju verkligen förstått hur man tillverkar papper. Eller hur?!?!?

Kram, Kristin