onsdag 15 augusti 2007

Trött på blogspot

Jag borde nog byta blogg. Denna segar o segar. Vissa dagar kan jag inte skriva inlägg och att kommentera andras blogspotbloggar är bara att glömma. Ska snoka runt o kolla om jag hittar nåt bättre.

Jag har fått hem mina Love-Elsie-papper. Åh.Åh.Åh. Suck. De är så.....fina. Nej, fina är ett för tamt ord. De är så läckra. Eller bara alldeles supersnajsiga (som vi säger i Göteborg. Nä, inte supernajsiga utan superSnajsiga)

Inget nytt under solen. Jag har fortsatt skrapa o måla fönster, men nu är det stopp. Det går inte att måla när det regnar. Så då blir det uppehåll. Det får bli lite bullbak, lite städning, läsning (mumma) och lite scrap istället. Med mina nya papper!!

Annars så gosar med bebiskatten Mino (vi ändrade namnet från Minor till Mino, Minor var så jobbigt att säga) Pratar med hönorna och tuppen, njuter av livet och söker en del jobb. Lyssnar på Michel Bublé och scrappar. Livet är underbart!

När det gäller mina söta höns, så är jag numera säker på att det bara är en tupp. (tack för det, gillar inte att nacka. Eller ja...det är ju inte jag som nackar, men jag gillar inte att be sambon att nacka) Väntar spänt på att två av unghönsen ska börja lägga ägg. Och att tuppen ska börja gala så smått. Ibland har jag inte höga krav på mitt liv:)

Jag är fontgalen, det vissa av er. Nu har jag skaffat några läckra från Scrapnfonts. Ett sida jag kan rekommendera om ni vill ha tuffa/fina/söta/rara och ja...bra fonter.

Här är två alster gjorda av Love-Elsie papper:

Carolina älskade semlor när hon var liten. (Och lite grädde på näsan har hon.)Sandra leker hip-hopare. Eller nåt.


(tack alla ni som kommenterar här. Ni gör mig glad. Mer än vad ni kanske tror...:) )

Dags att sova!

/
Gunilla

5 kommentarer:

myamia sa...

Supernajs, supersnajsigt ;) Kram

Sandra sa...

Mamma min mamma. Du är så duktig. Och finns det några snyggare papper??? NÄÄ!!! ;) Fast Crate och Basic grey ligger inte så långt efter.
Asså? Är det en som är tupp? Vem av dom? Du får svara på det i morgon när vi ses. Nu ska jag sova. Pussar!

Kristin sa...

Oj oj oj, skitsnygga layouter! Verkligen übersnygga =) papprena är ju underbara, de är nästan för snygga för att använda =/ hmm..jag borde nog söka hjälp tror jag =)

Kram på dig i sommar(?)värmen...

Eva sa...

Aj då, är blogspot segt och krångligt? JAg som lämnade spaces (windows live spaces) vid årsskiftet för att det var så segt och kass. Ska det bli sånt här med? JAg som var så nöjd med min blogspot... Fast det finns ju fler att testa, men bara tanken på att göra om allt från början... suck...

Min musik på bloggen är en låt från en ERA skiva, jag har haft den i min blogg hur länge som helst nu och borde byta, men det blir heller aldrig av.

Hoppas hönorna hinner komma igång och värpa innan vintern och att tuppen gal för dig. Själv är jag lite orolig över min Agda, hon la ett skinnägg i lördags och har inte verkat riktigt kry sen dess. Är rädd för äggledarinflammation eller något.

Johan sa...

Carro är så söt ^^