fredag 6 april 2007

Långfredagspyssel

Idag har jag: kokat 1½ liter kidneybönor, hjälpt till med tapetsering av Josefines rum, lagat mat; potatisgratäng o fläskfilé, hysteriskt, frustrerat letat efter gardintyg, gjort ett kort, samt tjatat på Bruno att åka till jourcentralen. Efter ytterligare tjat från barnen så åkte han iväg.Läkaren tyckte det var bra att han kom dit. Varför, jag bara frågar varför, är en del karlar sååååå sega med att söka läkarhjälp??Det är nästan så jag blir arg. Här går han med ett svullet finger med var i och säger att det är ingen fara. Nu känner jag att jag blir arg..... "andas lugnt o räkna till tio..."
Jag, Sandra o Malin scrappar här hemma i väntan på att han ska ringa o bli hämtad på sjukhuset. Undrar ifall det hjälper att slå nåt hårt i huvet på honom???

I år är jag tidigt ute. Här kommer ett Mors dags-kort som jag ska skicka till min mamma:Nu ska jag fortsätta o se ifall jag möjligtvis kan ta itu med LO:n som ligger o väntar på att bli klar, sen tre veckor tillbaka.

/
Gunilla

4 kommentarer:

Kristin sa...

Jättefint kort! Din mamma kommer bli jätteglad =)

Glad Påsk på dig vännen!!

Åsa/asamia sa...

Underbart kort med underbara färger och detaljer! Det är alltid så kul att kika in hit och låta sig inspireras.

myamia sa...

Jättefint Gunilla! Så kul att få se lite kort gjorda av dig! Gillar färgerna och de fina detaljerna. Så snyggt du satt mors dags texten... Kram Maria

ronjabus sa...

Jätte fint kort! Underbara färger! Kul att ha hittat hit:-)