onsdag 4 april 2007

Det är vår!!!

Fast jag vet inte hur mycket jag vågar glädjas? Om den sköna vårvärmen beror på miljöförstöringen så tar det ju liksom udden av lyckan.... Jag njuter ändå, i smyg.

Här går livet sin gilla gång. Mitt liv är inte speciellt spännande, inga större överraskningar. Jag har inte vunnit en massa pengar, inte träffat kändisar, inte handlat nåt kul eller dyrt (nä, det var inte riktigt sant, jag har ju faktiskt köpt käcka stämplar från Inkywings) Livet är som vanligt och rätt lugnt och ja....skönt. Jag är frisk och hyfsat pigg, barnen mår bra och allt det där är det som betyder nåt.
Malin har flyttat hemifrån och det känns lite konstigt. Hon längtar efter min mat ibland. Så, på så sätt kan jag locka hem henne emellanåt. Jag säger bara "åh...idag ska vi ha mozarellabiffar/indonesisk kyckling", så hör jag hur hon börjar dregla. Tur att man har nåt att komma med :)

Scrapinspirationen infinner sig inte, men det spelar ingen roll. Jag har gjort ett par kort de sista veckorna. Sen har jag bakat kakor, firat tredje dotterns 18-årsdag, målat lister på Josses nya rum, läst en hel hög med böcker, jobbat, varit i Örebro på barnvälsignelse. Världens sötaste Tilde (sambon Brunos barnbarn)var i centrum och hon är verkligen söt som socker.

Idag var jag på biblioteket igen. En hög med böcker åkte ned i min korg och även två träningsDVD:er. En med Blossom Taintons träningsprogram och en med Pilates. Sandra fick provträna innan jag ger mig på det....hehe...."Man svettas långsamt" sa hon.
Eh....jaha....det låter...bekvämt. Tror jag. Jag ska testa imorron.

Nu är jag ledig i 6 dagar. Påskdagarna kommer gå åt till att tapetsera Josses rum och åt en del trädgårdsarbete.

spännande är livet på Holma.

Lycka är att gosa med en bebis (fast Tilde ser lite plågad ut)


Det är vår!!!! (lite fusk med vinterjacka)


Lycklig 18-åring; Carolina:


Ett försenat födelsedagskort med en av mina nyinköpta stämplar från Inkywings


Från det ena till det andra...Varför kan jag inte kommentera i bloggers bloggar??? Jag blir arg o sur.

/
Gunilla

3 kommentarer:

Maria sa...

Jag kan iaf kommentera hos dig! Härliga bilder, och vilket fint kort du har gjort! Hoppas du är lite "ledig" på påsk ändå så vi kan träffas oxå...

Kram Maria

Kristin sa...

Ååh äntligen tillbaks i bloggvärlden! Härligt att du är frisk igen Gunilla. Du verkar ha haft fullt upp de senaste veckorna =)

Härliga foton!!!

Kram, Kristin

Cia sa...

Skönt med lite ledighet!
Glad påsk på dig

Kram Cia