fredag 16 mars 2007

Hopp om livet

Denna veckan har jag varit sjukskriven. Doktorn sjukskrev mig o ordinerade vila. Och vilat har jag gjort. Jag har sovit upp till tre gånger varje dag. Men nu tror jag bestämt att jag börjar bli frisk. Jag känner mig piggare och idag har jag bara sovit en gång. Sedan så scrappade jag i gårkväll. Det har inte varit så mycket av den varan sista veckorna. När Sandra kom hem från jobbet på kvällen (hon har vikarierat för mig) o hittade mig vid scrapbordet sa hon ”Oj, du scrappar”. (Kul kommentar, eftersom kommentaren annars brukar vara, ungefär ,oj, du scrappar inte.)
Solen skiner och våren gör sig påmind. Framförallt i våra fönster som är måttligt rena. När jag är ännu piggare ska jag putsa fönster o byta till mina våriga gardiner.

Jag har fått chans att fundera på det här med vänner under min period jag varit sjuk o mest legat o varit sjuk. De funderingarna kommer i ett senare inlägg, när jag klarar av att lägga orden rätt. En sak är säker, att de vännerna jag har fått på senare tid, betyder så enormt mycket för mig. Ni är guld värda och tack för att ni orkar lyssna. Och att ni bryr er. Jag hoppas att ni känner att jag vill lyssna jag med o inte bara tjöta. Ingen nämnd ingen glömd, jag tror ni vet vilka ni är. Kram på er

Mina LO:s:

Carolina, liten blir stor.Jakob, stolt fotbollsspelare.Bruno drar elen i utbygget:


/
Gunilla som är på benen igen (nästintill)

9 kommentarer:

Kristin sa...

Äntligen är du frisk igen(nästan) hurra för det!! =)

Det är ett bra friskhetstecken tycker jag, att man orkar sätta sig och scrappa. Och dina layouter är mycket fina. Gillar speciellt den om elektrikern :) mysiga färger i den.

Hoppas nu du får en underbar helg med massa mys.

Kram, Kristin.

Åsa/asamia sa...

Nu har du kommit igång igen ser jag, jättefina!
Krya på dig! *kram*

myamia sa...

Gunilla min vän!!! Du är så go´! Så fina lo:s du knåpat ihop! Gillar titeln på Brunos, den "lille" elektrikern! hahaha Fotbollslo:n tjuvkikade jag på när jag var hemma hos dig och hämtade grejor, jag var ju uppe och kollade på tidningen. Tycker den lo:n är så enkel/snygg och effektfull. Gillar att ena kanten är sydd på de gröna medans andra är riven/rullad! Hoppas du mår bättre nu, så att vi kan träffas snart! Kram Maria

Lilla Kullan sa...

Vad fint du gjort.

Krya på dig helt. Kram Stina

myamia sa...

Ville bara säga att jag saknar dig min vän! Vi måste träffas snart! Kram Maria

netha sa...

Men Du skall vila, och då skall ju inte tankarna gå till att putsa fönster. :-)
Åh vilke fina Lo´s, den lille elektrikern gillar jag, vi skall köpa den lådan till lillebror här hemma så titeln va bra vald. :-)
Krya nu på dig.

Cia sa...

Underbara alster som alltid :-)

Sköt om dig nu.
KRAM
Cia

Zarah sa...

Åh - underbara som vanligt! :D

Kristin sa...

Nu har du allt vart borta från bloggen länge länge... är allt bra?
Jag tror jag handlade av din dotter i måndags... ni pratade i alla fall oerhört likt och jag tror hon hette Sandra =)

Kram på dig!