fredag 6 oktober 2006

Och jag som INTE skulle.....

göra julkort i år. Nej, jag hade bestämt mig för att köpa julkort. Efter förra årets julkortstillverkning så var jag så fruktansvärt trött på kort o stämplar så fy!!! Igår gjorde jag ett kort till sambons dotter som fyller 30 år om ett par veckor. Jag hade även en påse med Magnoliastämplar hemma (som jag skulle lägga in i webbutiken för Scrap & Gift Corner) Jag försökte stå emot i det längsta. Efter födelsedagskortet så tänkte ja att tja...jag gör ETT julkort (bara för att se hur det kändes) Sen var det klippt. Nu har jag gjort 6 stycken och det är väl lika bra att inse att jag även detta år kommer att skicka julkort jag gjort själv.

På ett av korten, tog jag snöflinge-brads och duttade på glitterlim. Det blev superläckert (syns tyvärr inte på kortet jag scannade) Det ska ju vara glitter och blingbling nuförtiden. Och det passar ju julkort :)
Jag har fått lite inspiration från "muhren". Observera lite Jag kommer aldrig uppnå det sätt hon skapar. Hon är helt otrolig. Jag har snott en aning av hennes upplägg på ett par kort.

Imorron ska jag jobba några timmar sen ska jag städa på mitt arbets/scrapbord. Det ser faktiskt inte klokt ut där uppe. Jag behöver ett större rum!!!!!Ska försöka komma på lite smarta förvaringslösningar o ta en sväng till Biltema för att inhandla etiketter. Nu ska jag etikettera mitt liv och min hobby. Nu ska det bli ordning i stugan!!!
/
G

4 kommentarer:

Erica sa...

Vilka fina kort du har gjort! Jag har inte tänkt skicka egengjorda, men vi får se hur det går med det!

"Skitiga barn är lyckliga barn", det var bra sagt det! Jag anser att man inte ska klä barn i kläder de inte får smutsa ner! Lite roligt måste de få ha! :)

Zara sa...

Underbara julkort du gjort. Jag håller också på men vågar inte ladda upp mina då flera av mina vänner/familj är inne och kikar i bloggen då och då.
Men jag sa också förra året att nästa år ska jag beställa färdiga kort, men nu sitter jag här igen!
Kram

HeleneHalmsjö sa...

åhhh vilka underbart söta kort!!!

Kram Helené

netha sa...

Va fina kort du gör, varför skall man jämföra med andra, men att sno ideer är bra. :-)
Och göra lite julkort är kuligt, men man kan ju köpa en del och sen göra så många man orkar och tycker är kul själv.
Själv har jag kommit i en skapardimma, men idag skall jag göra som dig, städa pysselrummet, kanske hittar jag lusten igen.
Kramis och ha en bra dag.