måndag 2 oktober 2006

Hösten är här

Eller hösten har ju varit här ett tag, enligt almanackan. Men idag har vi höstväder. Idag har jag o sambon varit hos min äldsta dotter o installerat en diskmaskin. Jag tittade på när sambon kröp på golvet, som vanligt. Jag är inte så teknisk, så sånt där överlåter jag på de som är bättre på el o vattendragningar.
När vi kom hem var det rått i huset. Jag tände i vedspisen, första brasan för denna säsongen. Nu är det varmt!!Lite för varmt, men mysfaktorn är hög.

Helgen har varit rätt lugn. Flyttstädade åt Sandra o Mikael på söndagen. Lördagen gick åt till dörrmålning, webbutiksjobb och en LO. Har köpt lite nya scrapsaker som jag var tvungen att testa :)

Jag o min pappa 1969:


Nästan alla provsvar från mitt läkarbesök har kommit. Allt såg bra ut utom ett prov som var lite lågt. Igen...Det är mitt kalium. Blev rekommenderad återigen att äta övermogna bananer. Jaha, hur gott är det på en skala? Jag avskyr övermogna bananer. Det kanske går bättre o få ner om jag mosar de. Urk.

En fråga; vilka alla är ni som läser min blogg?? Över 1000 besökare o jag vet inte vilka ni är? Jag är nyfiken såklart.

/
Gunilla

2 kommentarer:

Zarah sa...

Vem jag är, vet du ju! :D

Övermogna bananer och hallon och yoghurt blir en finfin smoothie. Tjoffa i en halv matsked linfrö, för magens skull med - så har du ett nyttigt mellanmål.

Det syrliga i hallonen väger upp det äckligt fadda i övermogna bananer.
Annars kan man ju baka med dem. ;)

Kram!

Kristin sa...

Jag läser din blogg ju :) och jag hatar också övermogna bananer, jag gillar halvgröna bananer så övermognabananerkuren hade jag inte klarat av. Lider med dig! Men gör du som Zarah skrev så blir det nog godare. Kanske ska testa det jag med...