lördag 2 september 2006

Slöfock är jag

Okej, två veckor sen sist.

Sandra o lillskruttkatten Hugo kom för en vecka sedan. Döm om min förvåning när Morris accepterade en kattbebis utan att ens fräsa! De är kompisar och jag tror att Morris känner ett visst ansvar att se till att Hugo inte går för långt bort i trädgården.

Jag har pysslat hemma en hel del. Dammat o röjt o bakat bröd o diverse mjuka kakor. Servat, scrappat, skrapat o putsat fönster o jobbat ett par dagar. Och läst en hel hög böcker. Var på biblioteket och kom hem med två plastkassar fulla. Som vanligt så är jag inte så väldigt kontaktbar på kvällarna efter ett sånt besök. På måndag ska jag till bibblan igen o lämna igen och låna lite nytt. Om jag var tvungen o välja mellan scrapping o böcker så skulle jag faktiskt välja böcker. Som den förrädare jag är.

Jag har scrappat två stycken albumblad eller heter det LO:s???Jaaa...jag vet inte.
Här är de iallafall:


Jag har även sytt en svart, gosig o varm fleecetröja till mig. Vi bor i ett hus som kräver den typen av klädesplagg på hösten o vintern. Om man inte vill gå blåfrusen.

Jag har varit på mässan i Göteborg idag. Det var meningen att jag skulle stå i Scrap & Gift Corners monter, men jag kände att det varit lite mycket sista tiden, så jag backade ur. Jag hjälpte Susanne o packa in i släpkärran i fredag o hjälper henne att packa upp på måndag som kompensation. Jag var iallalfall ner en sväng till mässan o shoppade lite. Hejade på Jane och Malena. Såg lite andra "Scrappizar", men var för blyg/bortkommen för att gå fram o hälsa o tala om vem jag är. Hrmffff.....vem tror jag att jag är..??? Fjantigt jag vet. Men, osäkerheten tar överhanden ibland.
Lite fick jag handlat. Nya, jättefina foamstamps och lite nya papper. När pengarna nästan var slut, så kom jag till Rum & Rams monter. Vad ser jag!!?? Jo...PÄRLOR!!!Suck och åter suck. Köpte ett par askar med lite svarta pärlor och ett par med hematitpärlor. Sen var det slut i plånboken. I foajen väntade en tålmodig sambo. Vi åkte till Laxbutiken i Ljungskile och åt mat. Ljuvligt och underbart och lyxigt.

Imorron är jag ensam hemma, nästan hela dagen. Sambon har blivit farfar till en liten Tilde o ska åka iväg o snusa bebis. Jag ska deeeeega.

/
G

4 kommentarer:

Zarah sa...

OM jag hade varit på träffen, hade du inte sluppit undan, ska du veta!

Kram på dig!
:D

Kristin sa...

Tack Gunilla för att jag får komma och fråga hos er :) Jag fattar inte varför jag inte vågar fråga, jag har vanligtvis inget problem att prata med okända människor, herregud, jag gör det hela dagen i telefon på jobbet ;) men då är det ju dem som kontaktar míg, inte tvärtom, kanske är därför?? Hmmm...

Anna G sa...

men hej hallå var du på mässan o jag missade dig!!! Är oxså läsgalen och kan försvinna helt om jag hittar någon bra bok du har inga tips ;)
Jättefina lo´s du gjort! Gillar spec den "tandlös" det ska ju vara orange nu =)
kram Anna G

lillasyster sa...

Jag har alsrig fattat det där med LO:s, men vilken söt tjej...hon verkar va lik sin mamma va?....