torsdag 14 september 2006

Testar igen

och ser om det lyckas. Sist jag skrev gick det inte att uppdatera bloggen. Jag försökte i en halvtimme, sen gav jag upp.

Igår fick jag en CD med posten. Eller ja fick o fick, jag hade beställt den. Den senaste CD:n med CajsaStina Åkerström "Kärleken finns överallt". Vilken skiva...suckar. Som balsam för själen. Gav den till mig själv i födelsedagspresent. För fyra år sedan fick jag hennes "Picnic" och sen dess är jag fast. Helt såld på hennes musik och texter. Så, nu är jag nog inne i en CajsaStina-period, blandat med lite Peter LeMarc och så lite stänk med Jennifer Brown. För att piffa upp hela smeten så kör jag lite MIX megapol och RIXFM. Behöver ju shaka lite också :))

Jag målar igen. Uj, sicken överraskning va? Men nu är det inte fönster, utan tak. Arbetsställningen är inte så bekväm, men snyggt blir det. Lite bilder finns här
Imorse var jag o sambon o köpte tapeter till sovrummet. Nya bilder kommer, för nu är mellanväggarna resta. Jag är mer otålig än ett barn på julafton. Snart, snart...(Jag ska ta en foto på vårt nuvarande sovrum/scraprum så tror jag ni förstår min otålighet/frustration. Fixar det i helgen)

Ett par LO:s har det blivit mitt iallt:
Den här är jag inte helt nöjd/klar med, måste titta på den några dagar o fundera.Sandra och Malin tillsamman med deras kompis Alexandra. Vi bodde i Långedrag på den tiden. Fotot taget 1991.


Oskar och Lovisa. Min farmors pappa och mamma. Det blev inte så snyggt scannat, lite svårt o få bort skuggorna:(


/
G

1 kommentar:

Zarah sa...

Har du fyllt år?!
*sjunger för fulla halsar i efterskott*