lördag 19 juli 2008

Miniscrapträff och lite skapat

Maria kom igår efter jag slutat jobbet. Vi åt mat o sen äntrade vi scraprummet. Linis var med. De två fick dela på ena bordets långsida och jag satt ensam på andra sidan. Orättvist? Javisst! (skäms lite...sorry mina raringar)
Maria hade värsta scrapflytet, Linis fick färdigt sina tackkort och jag struttade runt i vanlig ordning och visste inte vad jag höll på med. Men...jag fick färdigt en LO. Bättre än inget. Jag har svårt för att scrappa och prata o skratta samtidigt. Har nog ingen simultanförmåga alls.

Två LO:s gjordes färdigt förra helgen när jag, Sandra o Linis satt o var kreativa. Dagarna mellan förra helgen och igår har jag inte gjort mycket mer än jobbat, lagat mat och sovit.

Här är vår hittefågel Rulle. En tillgiven kaja. Det är inte tillåtet att ha vilda djur i fångenskap, jag vet. Men, det här är förhoppningsvis preskiberat eftersom detta var 1974 eller 1975. Sen var han faktiskt inte i fångenskap...han bodde utomhus men ville vara med oss hela tiden genom att sitta på någons axel.
Journalingen fick inte plats på framsidan så jag satte den på baksidan istället. Denna LO är för rörig för mig egentligen, men den blev som den blev. Det känns okej, eftersom minnet blir levande för mig när jag ser fotona.
Journalingen på baksidan:


Josse -min älskade "lilla" unge:Carolina, skolfoto -05/
Gunilla

7 kommentarer:

Sandra sa...

Haha! :) Sör du är! Ja, hon är lika som du när det kommer till att växla, eller INTE ;) växla kanske jag ska säga, tihi.
Fina lo:s förresten! Snyggt med dom två rosa textrutorna på lo:n med Linis!

Eva sa...

När jag såg LO:n om kajan tänkte jag på vår duva, Pluppe. En brun kråsduva som kom en dag i våras till oss. Han bodde här ett par veckor, sov i träden, satt på skorstenen och spejade, och kom fram till oss så fort vi var ute, han fick hönsmat och verkade gilla det. En dag var han borta, vet inte om något hände eller om han flög vidare. Det var en förrymd tamduva iaf, för såna finns inte vilda, han hade som en draculakrage och benbefjädring. Jag skrev nog aldrig nåt om honom i min blogg. Måste göra det, och visa bild.

Laila sa...

Tycker om dina LOsar su fått till!

Det är kul med pysselträffar. Även om man inte alltid får så himla mycket gjort... så brukar man få en hel del skratt och prat istället. Det är inte fel det heller. ;-)

Karin sa...

Trevligt att hitta hit här och titta på dina fina alster.

Anita/AniLi sa...

Hej och kul att du tittade in i min blogg! Är allt här och kikar emellanåt, men är dålig på att kommentera.
Önskar dig/er en skön sommar!

Linda sa...

Lika fina som vanligt. Jag har inte alls nån scraptid just nu.... haha...
Gillade bäst U R My sunshine. Fast alla är fina!

Jag har förrsten haft på mig mitt smycke alla dagar sen jag fick det. Passar mig så himla bra! Och flera har kommenterat och tyckt det är fint!

Lotta sa...

Jättefina LOs, gillar speciellt den översta. Den är sååå fiiin=)