fredag 16 maj 2008

Jag tror att det finns lite konstiga människor

För ett par veckor sedan så hittade jag ett par skor som jag så gärna ville ha. Åh...precis såna som jag velat ha i ett par år, men inte haft råd (eller velat lägga pengar på) Så även denna gång. 550 kr, det är lite för mycket för vår ekonomi, för ett par sandaler. Ett par dagar senare hittade jag ett par nästan likadana för 249 kr på vårt eminenta Coop forum på Torp köpcenter. Nja...jag väntar ett par dagar tänkte jag. Jag väntar tills jag får pengar nästa gång.
I förrgår åkte jag o Josse till Coop för att handla, och som jag trånade efter dessa skor. Provade och Josse suckade (hon var trött o ville hem) Provade igen och bestämde mig...jag köper de. Hade då bara provat en sko i storlek 38. När jag väl bestämt mig, så hittade jag inte kompisen till skon. Jag stod där med en vänster sko. Jo...förresten...ja, tack o lov...där var en till. Eller inte. Nähä. Det var ytterligare vänstersko i 38:a. Engagerade personal och Josse till att leta runtom skoområdet efter de försvunna högerskorna. Icke sa nicke. Nån i Uddevalla (eller Norge, eftersom vi har väldigt mycket norrmän som handlar på Torp) har tydligen två högerfötter. Ja ja...jag gav upp och åkte hem.

Idag var jag o handlade suuupersuuuupersnabbt på Coop. Sprang förbi skoavdelningen, man vet ju aldrig eller..?? Det kan ju kommit in fler. Och..YES!!! 8 kartonger med storlek 38 stod så fint på hög. (nä, jag tog bara en kartong och inte allihop) Och jag kollade noga, att det var en högersko och en vänstersko i storlek 38 i kartongen. Åh, vad jag älskar mina skor.

Förresten, på tal om alla hemlisar i alla bloggar. Jag har också en hemlis. Men den tänker jag inte berätta om än.

Ha ha...nu blev ni nyyyfniiiikna va?

/
Gunilla, lycklig för ett par skor

8 kommentarer:

Sandra sa...

Du är så söt mamma!
PUSS!
Ps. Jag tror jag vet din hemlis ;).

Hanna sa...

Jag blir supernyfiken, vad kan det vara? Jag är nog den nyfiknaste människa jag vet.

Mathilda Blomdahl sa...

Usch vad taskig du är!! Nu blir jag supernyfiken......

Maia sa...

Å, det är HÄRLIGT med nya skor. Här kanske är en lösning på mysteriet: Jag känner en tjej som har olika storlek på fötterna och hon får köpa skor dyrt i specialbutiker – eller köpa två par. Kanske är det en sådan person som tagit chansen och köpt en 38:a och en 36:a t.ex.? Det kan man ju inte göra i en vanlig skobutik... (Hihi... kul med hemligheter...och ännu mer kul att lägga ut en hint på bloggen...)

Kristin sa...

Visst finns det konstiga människor i Uddevalla, det har jag alltid hävdat ;)

Härligt med nya efterlängtade sandaler. Hoppas du får en trevlig helg och en underbar utlandsvistelse. Glöm inte sandalerna i utlandet bara!

Gunilla sa...

Ha ha, Kristin. Håller med dig.Uddevallare är knepiga. Räknar mig fortfarande som göteborgare, trots att jag bott här i snart 13 år.

Helen sa...

Åh, va skönt att du fick skorna!!
hemlisar är ju kul....en del mer kul än andra..hm....jag undrar sååå...

Mya sa...

Undrar om jag tänker på rätt sak ... hmmm jag tror jag vet. Men det är en gissning. Och du... nu har jag två hemlisar ;) scrappiga sådana... kram