fredag 21 mars 2008

Hej på er!

Här sitter jag alldeles allena och funderar. Nåja, jag scrappar lite också. Och drömmer mina drömmar. Planerar mina planer, alltmedan sambon slocknat med tapetsering i sina drömmar.

Här har vi snöoväder, inget vi är ensamma om här i söder har jag förstått. Tur att vi inte har behövt gå ut i onödanl.

Josse var in till stan idag och spelade upp "Passionsspelet" med resten av "kyrkgänget". Jag undrar ifall de drog Jesus på pulka??? (Tur att Gud har humor)
Vi höll oss hemma och tapetserade. Eller, vi och vi. Sambon tapetserade och jag, ja..jag gjorde annat. Fixade en lasagne och läste ut en bok. Min 16-timmars-huvudvärk har härjat idag, därför har jag inte varit i gång som jag borde. Nu har den släppt och det är därför jag är vaken vid denna sena timme. Jag måste ta igen lite förlorad tid. Som att blogga;) Ett par kort till nyblivna föräldrar är klara och jag är full av glitterlim på fingrarna. Det är svårt att få bort även om man skrubbar, så jag kommer nog glittra o glänsa imorron.

Min sista vecka på områdeskontoret söder/öster inleds nästa vecka. Lite sorgligt. Jag kommer sakna mina rara, roliga och goa arbetskamrater. Vad jag ska göra sen? Tja...söka jobb och vårstäda hemmet. Och fortsätta drömma och planera;)
/
Gunilla, en sen afton (sen för att vara mig)

4 kommentarer:

myamia sa...

Glad Påsk Gunilla!
Kram Maria

Kristin sa...

Glad Påsk Gunilla!

Många kramar från Kristin

Hanna sa...

Vad kul att du scrappar igen. Kram på dig.

Eva sa...

Hej! Nu har jag börjat vakna i mitt ide också! Jag tänkte försöka börja blogga igen. I och för sig har jag försökt hela tiden, eller tänkt i alla fall utan att det blivit något. Jag får väl försöka angripa bloggandet ur en annan synvinkel kanske...

Vi har haft massor av snö här också. Jag hoppas att det försvinner snart. Det sägs att det ska bli varmare nu, jag hoppas på det.

Hoppas du hade en trevlig påsk, med fina glittriga fingrar!