fredag 9 november 2007

En tråkfredag slutar rätt bra

Vaknade med min bedrövliga migrän kl. 02.00. Jag har inte gjort många knop idag, var hyfsat bra när kl. var 15.00 så jag orkade gå upp att laga lite mat. Hungern drev mig. Jag satte Bruno i arbete medans jag låg i sängen o ojade mig. Han fick dammsuga, köra barn till bussen, åka till apoteket och senare tycka synd om mig. Nu är jag på benen och scrappa är det jag orkar göra.(ja, jag vet, det låter iscensatt, men det är det inte) Inget för ansträngande som att böja mig fram eller bli alltför upprörd o dylika saker. Lite tåtassande med andra ord:)))

Här är en LO med mig och sambons sondotter, Tilde. Tilde ser inte så jätteglad ut över mina kramar. Men, det var väldigt gosigt. (jag plågade henne inte så jättelänge, bara en liten stund)Denna veckan har varit otroligt slö. Jag har inte varit i form riktigt. Ska försöka göra ett uppryck nästa vecka. Har jobbat en dag, resten av tiden har jag gått runt här hemma o plockat med tvätt o annat tråkigt. Fast, Sandra-pandra har varit här ett par dagar o det är ju alltid lika mysigt.

Lite leveranser med scrapsakerna jag beställde förra veckan har ramlat ner i brevlådan. Eller, två dagar på raden har lantbrevbäraren varit upp på gården o lämnat posten, för att paketen var för stora för brevlådan. Lite pinsamt tycker jag.
Vi behöver en scrapaffär här i stan!!!!!!!!

Får väl se vad som blir skapat i helgen. Jag behöver städa här uppe i vårt pysselrum/allrum. I vanlig ordning så ser det helt hysteriskt ut här. Varför, jag bara frågar, varför går det inte att hålla ordning??

/
G

5 kommentarer:

myamia sa...

Jag tror att det är bra med lite kreativt kaos, det måste det vara annars är det ngt fel ;)

Härlig lo, underbart foto tycker jag!

Hoppas du får en bra lördag, kram min vän!

Kristin sa...

Ja, det behövs en scrapaffär i Uddevalla för vår här i stan suuuuuuuger för att uttrycka mig milt.

Tack för grattiset =)

Kram, K

Sandra sa...

Jag lovar, jag ska inte ge mej ut med bilen i dag. Vill inte hamna i något dike, eller inåkt i en stolpe..eller annan bil för den delen :).
Men tack för varningen. :)
Så du bakar bullar..mm, jag vill komma hem. Hehe.
Nä, i dag ska jag städa och fixa. Sätta upp tvättid, kolla maskeradkläder och ringa Linis.
Vi hörs. Jag ringer om en stund.
Kram kram från städ-Sandra

Kristin sa...

Gunilla, recepten på muffinsarna finns på TV4.se, de är ifrån "Leila Bakar". Kika in där så hittar du dem!

Kram, Kristin

MissMian sa...

Tack för besöket hos mig och de värmande orden. Idag känns det bättre. Jag har scrappat två LO's och är på hugget! Ska verkligen försöka att inte bry mig om dumma människor utan i stället klappa mig på axeln ibland!! Underbar sida du har..man blir ju sugen på att flytta till Uddevalla och smyga med på en av era träffar!!