fredag 26 oktober 2007

Skapar kort så det ryker....

Och en länk till icke-scrappare-än-så-länge.

Inser att vissa som läser min blogg inte riktigt vet vad jag menar med en del uttryck som vi scrappare använder oss av. Peterlina har en jättebra sida som jag lägger som länk.

LO = Layout = albumblad. Ibland undrar jag varför jag använder engelska/amerikanska ord....... Egentligen kan man ju faktiskt översätta det direkt till svenska. Eller hur?

Ikväll har jag gjort kort, nästan så det ryker här uppe i scraprummet. Bruno läser Johan Theorins "Skumtimmen" och tittar på TV med sin gipsade hand. Jag mumlar o pysslar o mumlar lite till. Bruno reagerar inte på mitt mumlande. Han är van:)

Det är väldigt kul att göra kort som omväxling till alla layouter:

Ett kort i grönt:Liknande upplägg, fast i rosa:


Grattiskort:


Grattiskort igen, med en journalingruta från Peterlina:


/
G back to work

2 kommentarer:

myamia sa...

guud så snygga saker! Kram Maria

Eva sa...

Det där förekommer ju överallt, att man utan att tänka på det använder engelska ord och ibland försvenskar dem lite, alltså säger dem liksom svenskt fast de inte är svenska. Fast jag kommer givetvis inte på något exempel nu. Eller att man envisas med att använda engelska ord trots att de är lätta att översätta. Det är ju värre när de är svåra att översätta.

Journalingruta förstod jag givetvis inte vad det var, kollade petralinas sida och fick veta att journaling var själva berättelsen på LO-n men jag såg ingen berättelse här?

Borde ju fattat layout... jag som jobbat på tidning...