måndag 4 december 2006

Blandat bandat

I lördags fick vi besök av sambons son och hans dotter, Lina. Lina är alltså sambons barnbarn och hon är två år yngre än Josse. Josse o Lina har lattjo lajbans när det träffas. Jag begriper inte att de orkar köra det tempo de kör. Men...så är jag ju över 40 år, så det kanske förklarar saken.

Lina fyller 10 år om ett par dagar o vi firade henne med kladdkaka med chokladpudding. (Pappa Johans förslag på recept) Ja, jag vet, det låter inte så jättegott men det var helt suveränt. Mums! Det blev inte en smula kvar!

Lite fick jag scrappat i helgen. Annars har jag mest lagat mat o varit social.

Här har vi Josse o Lina in action. CD:n med Idol-låtar har gått varm hela helgen:En LO gjorde jag häromdagen. Den ska ramas in på nåt sätt och hängas i mitt o sambons sovrum:


I dag fick jag besök på jobbet. En mycket trevlig o rar "Scrappiz"tjej dök upp i affären och muntrade upp min dag. Tack!

I morron är jag ledig och då tänkte jag ta itu med pepparkaksdegen som ligger i kylskåpet. Det finns liksom ingen återvändo nu, det är nu eller aldrig som gäller om vi ska få några hemmagjorda pepparkakor.

/
Gunilla

6 kommentarer:

Kristin sa...

Jättemysig LO, jag tror den kommer passa finfint i erat fina nya sovrum!

chizeo sa...

Du är så bra på att skapa stämningsfulla LO's. (Jäkla ungar till att orka med, börjar vi bli gamla eller? :)

Zarah sa...

Härliga bilder - och vilken superfantastisk LO. Du är så enormt skicklig på att fånga känslor! :D

Annika sa...

Coola tjejer! Blivande IDOLer? :-) Din LO är bara såååå fin! Den strålar kärlek! Kramis!

Myamia sa...

Du är ju helt underbar!!! Detta hade jag missat totalt. Satt precis och letade upp din profil på Scrappiz för att skicka dig ett pm. Hoppas att skivan vart bra!!! Tack för lånet oxå... Vi syns ´snart, kram Maria

Tina sa...

Hoppas du får en mysig jul! :-)