torsdag 26 oktober 2006

Jag går i väntans tider

Nej, inga fler barn. Men jag har nyss gjort en megabeställning på DYMO-tejp. Jag har raggat runt Sverige efter speciellt brun tejp, via telefon. Bingo! 8 rullar brunt är på väg hem till mig. När jag ändå var i farten så beställde jag gul, blå och teakfärgad. I lööööve dymo!

Sambon har en ny kärlek. Nuffhild heter den. Egentligen heter den Nufield, men jag tycker det låter tuffare o uttala det som Nuffhild. Sambon har ett skimmer i ögonen jag inte sett förr. Ja, alla har vi våra laster o svagheter. Mina heter chipboard, rubons, papper och brads. Bl a :)

Låt mig presentera: Nuffhild!!Idag ska vi ladda upp inför den annalkande stormen. Jag hoppas innerligt att strömmen inte försvinner, men säker kan man inte vara. Tur att vi har vedspis och vatten i bäcken.

Dagens motion: 2 timmar vedplockning/vedlastning

Dagens scrapprojekt: Att göra klart julkorten. Jag har 5 st kvar att göra. Sen är jag i mål :)

Dagens middag: Potatisgratäng och fläskkotlett a la´Gunilla

Dagens roligaste post: Nya foton från Extra Film!!!

1 kommentar:

lillebror sa...

Hurra, ja har hittat hemsidan. Googlade på "Nillisen". Första plats! Va' kul å se Nuffhild. Trodde'nte de skulle gå så fort å få fart på'n. Har'u inga bilder på sopa(r)n som genomgick en metamorfos? Ja e nyfniknen. (Man e' ju lite impad av storebror...)
Kram!