lördag 27 mars 2010

Odräglig

Jag kommer bli en sån där odräglig mormor, som bestämt hävdar att just hennes barnbarn är den mest fantastiska och vackraste i världen. Vad ska jag säga? Det är ju bara så. Det är fult att ljuga :)

Jag har varit barnvakt i 22 timmar. (mycket viktigt med antalet timmar....) Jag har sovit 4 timmar i natt på ett ungefär. Nova har sovit 10 timmar, med avbrott för lite mat och blöjbyte. För det första är hon så söt, så jag var ju tvungen o ligga o titta på henne (hon sov bredvid mig i gästrummets dubbelsäng) Sen var jag tvungen att kolla var 10:e minut att hon andades o sov lugnt. Sen låg jag och väntade på att hon skulle vakna o vilja ha mat och när hon väl ätit (en gång på natten) så väntade jag på att hon skulle somna in ordentligt. Sen väntade jag på att hon skulle vara hungrig igen. Okej, jag är inte van vid att vara natt-mormor. Nästa gång sover vi nog i kapp jag och Nova. Vi la oss vid halv tio igårkväll och halv åtta gick vi upp i dag. Gissa vem som behöver vänja sig? Inte är det Nova iallafall :)


/
G

6 kommentarer:

Maia sa...

Hon ÄR helt kopiöst underbar. En riktig liten sötnos! (Men det säger jag förstås fram tills jag får egna, om jag får det nångång.)

Zara sa...

Men Gud så perfekt hon är!! Å jag kan lukta ny bebis ända hit.. Å huden är så mjuk!! Mys pys!!

Ja, du hade nästan kunnat leverera staven personligen :)

Kram!!

Kristin sa...

En riktig liten godisbit :)

Sandra sa...

Å vilka fina kort ni tog! Min älskade Nova! PUSS

jojo sa...

ÅÅÅ vilka fina kort!:)

yes sa...

Hej!
Vill du inspirera andra eller letar du själv inspiration? Titta in på www.pysselfeed.se eller kanske www.fotofeed.se
kram ylva