onsdag 24 februari 2010

När man är uttråkad och ägnar sig åt att frossa i minnen

Det är snö ute. Mycket snö. Vi längtar till sol och värme. Vi drömmer oss bort nästan två år.
Här är bilder från maj 2008, Uddevalla och Kreta. Jag o Bruno är nygifta, Josse är med på bröllopsresan. Vi hade sol och 30 grader varmt i 8 dagar. Mycket skratt blev det. Och är fortfarande. Vi har drömt oss tillbaka o skrattat så tårarna runnit.

Här kommer några bilder en del är inte så fina så att man egentligen vill visa de. Men, vad gör man inte för att glädja en själv och kanske andra. Jag bjuder på mig själv (och de andra)

Ur familjealbumet maj 2008:

Oki. Först ut är Josefine och Bruno. De här bilderna tål att ses om och om igen. De gör mig gråtfärdig på ett skönt sätt. För mig så symboliserar de här fotografierna Bruno o Josses relation. Jag älskar det/de.Lite blandat:
Familjens godisgris nr. 1:


Käraste vänner!!

Visst förstår ni att jag sa ja, när han friade? Min bästaste Bruno. Det finns ingen som han.
Jag måste tillägga att när han, ja, Bruno alltså, satte på sig dessa peruker (javisst, det är ju inte hans eget hår) så skrattade jag så jag höll på o kissa på mig faktiskt. Jag fick gå ut ur butiken, jag ville inte få killen som var butiksbiträde att bli mer förvirrad än vad han var/blev, av vårt besök.
Bruno är liksom lite svår att hejda ibland, det går av bara farten.
Älskade!

/
Gunilla som längtar bort allt som oftast

7 kommentarer:

Maia sa...

Det är så fint att läsa vad du skriver om Josefine och Bruno. I varje ord förstår man hur mycket du älskar och uppskattar dem!
Kram!
Maia

Zara sa...

Å vax härligt! Blev alldeles varm inombords.. Tycker jag kan se Lina i Bruno oxå!! Du verkar vara en sån varm människa samt din familj!!
Stor kram och tack för värmen!!

Gunilla sa...

Zara! Jag tycker mig hört att Lina kallats för lill-Bruno eller nåt i den stilen.
Lina är så otroligt lik Stina, men har på samma gång tydliga Forslings-drag.

Sandra sa...

Åh, jag blir alldeles glad och varm av fotona! Dom är så goa Josse och Bruno, och vi är alla (pratar för M och C också) så glada att du och Bruno träffades!!
PUSS ♥

Sandra sa...

Och du mamma, du är otroligt vacker..glöm aldrig det! ♥♥

jojo sa...

Härliga kort!"!
Man får se det posetiva i träningen... man kommer hemifrån och samlar kraft inför nästa dag....visst sen är det jätte bra för kroppen...såklart:P 2 flugor i en smäll:P
ja du nu är det nära:) snart är du mormor, hur känns det? :)jätte spännande ju:)

Victoria sa...

Fredagkväll och jag läser din blogg och visar Claes de HÄRLIGA korten och så kikar vi tillsammans på den lilla pyttetexten på fotona och SKRATTAR! härliga, härliga du...vilken tur att jag fick möta dej!
Du bjuder på dej själv och på ditt hjärta. Det är värt allt guld i hela världen.
Tack för att du gjorde min fredagskväll...(jag blir lite inspirerad att lägga ut bilder på min blogg också..)

KRAAAAAM V