torsdag 4 juni 2009

Mera smycken

Äntligen!! En sån här affirmationsring i äkta silver och storleken 25 mm har jag letat efter och äntligen så har jag hittat ett ställe som säljer dem.Nu ska jag bara experimentera med borren för att göra ett litet hål för en bindring. (tja..eller jag och jag...det blir nog B som får göra det)

Ett armband på en tunn ärtlänkskedja, med en liten oval platta där det får plats 5 bokstäver. Man kan ju har två ovaler om man vill ha fler ord. Äkta silver.


Annorlunda tag, lite manlig kanske? (äkta silver)


Avlångt silverpläterat hjärta. C:a 4 cm långt.


Försilvrad affirmationsring som är 30 mm och kraftigare än den jag hade förut. Här har jag hängt på en berlock med en stor sötvattenspärla.


/
Gunilla

5 kommentarer:

Linda sa...

Så fina... nu när det är sommar byter jag som regel ut mina guldsmycken mot silver. alltså har jag här om dagen tagit på mig halsbandet du gjorde åt mig. Supersnyggt!

Victoria sa...

Silver är det vackraste som finns! Du har fantastiska smycken och jag känner hur sugen jag blir på att ha, ha, ha, ha och HA! Massor av olika för olika dagar liksom.

När jag blir miljonär ska jag beställa allt du har! *fniss*

Varm fredagskram
Fröken V

Jessica sa...

Hej!

Jag är bara inne och kikar... Tittade i webshopen också, för jag är sugen på att köpa en present till en vän. Funderar lite till...

Det var jag som "krånglade" så med min Tradera-vinst, ovalen med "lugn"... Om du inte förträngt det... ;-) Jag vill bara säga än en gång att jag blev SÅ GLAD för det du skickade! Och jag ska verkligen återgälda det genom att handla mera!

Ha det bra!

Om mig sa...

Drifting är en tävling där de sladdar sig igenom en bana.....boring.

Kristin sa...

He he, nej alltså jag fyller 30 om ett och ett halvt år :) men jag måste planera för min fest redan nu känner jag. Det måste ju bli bra...

45, ja, det är väl ingen ålder. Du ser så ung och vacker ut Gunilla.

Kram