onsdag 28 januari 2009

Sömnlös på Holma....

...inte lika romantiskt som Sömnlös i Seattle. Här är mörkt, här är tyst (alla andra sover förstås), här är kallt och natten är lång. Precis som nätterna innan. Men, jag unnar min älskade familj att sova gott.
Kan nån ge mig en gummiklubba, det kanske fungerar.

Imorron kommer Sandra, vi ska göra smycken. Hon kanske orkar sitta uppe halva natten med mig? Då har jag löst en natt denna veckan.

Lite nya namnsmycken har det blivit iallafall:

Vild & Vacker (när jag gjorde den här, så tänkte jag direkt på vännen H)


Till en tös:


Till en mamma:


Idag har jag fått en laddning med material i både äkta silver och silverpläterat. Jag har inte sorterat upp det än, var tvungen att handla lite sorteringsjox på Biltema. Det får bli morrondagens projekt. Om jag orkar. Det är tröttsamt att inte sova på natten och ja...jag vet...jag borde inte ta en powernap på dagen. Men,det är frestande.
/
Gunilla

6 kommentarer:

Sandra sa...

Men va fina!! Du är så duktig!
Sorry att jag inte kom idag, vi får ta det i helgen (beroende på hur mycket kidnappning jag ska ha för mej, haha) eller så tar vi det nästa vecka :)
Jag blir sugen på att pyssla när jag ser din smycken. Pyssel pyssel...
Kram kram!!

mia.t sa...

Jättefina smycken Gunilla!
Hmm, en kurs är kanske vad jag behöver för att komma igång med mitt hammrande... ;)

Kram Mia

Myamia sa...

du är så enormt duktig gunilla!!!! kram

Anna sa...

Men vad fina smycken!!!
Tack för kommentaren i bloggen;-)

johanna sa...

jättefina smycken!

Eva sa...

Hej!

De där ringarna (eller vad du kallade dem) gillar jag jättemycket!!! Hur stora är de? Jag är i valet och kvalet nu om jag ska beställa en av dig eller om jag ska försöka trumfa ihop systrarna och åka till dig på kurs och göra min egen... (vi är sex stycken om jag får med alla, varav en bor i Trollhättan och de andra här, så det borde inte vara omöjligt!)