söndag 15 juni 2008

Gräsänkehelg

Ja, det har jag haft. Jag scrappade hela eftermiddagen och halva kvällen. Efter det blev jag trött i huvudet och satte på en film (tack pappsen) och satt o gäspade och försökte hålla mig vaken. Jag somnade runt kl. 22.
I min fantasi, innan maken åkte, så tänkte jag nog hålla mig vaken till åtminstone ett-två på natten. Jag menar...är man gräsänka ska man väl utnyttja tiden? Då är det scrapmara-i-min-ensamhet-Alabama-som gäller (som den äldsta dottern kanske skulle uttryckt sig. Jag menar då Sandraskruttan) Min inre klocka tyckte inte det. Klockan 7 vaknade jag i morse. Jahapp...det var inte så mycket att göra åt det, bara att gå upp. Att ligga o megadra mig är inte min grej. Jag är morronmänniska, vare sig jag vill eller ej (men däremot att ta en powernap mitt på dagen...me like)

Här har ni lite av resultatet av min ensamma helg:( där jag nästan bara scrappat foton på söta, lilla Thea)

Är man dotter till en pingstpastor så är man... (obs! Skämt!! Bäst att förtydliga...Theas mormor Karin och morfar Bruno:)
Jag är "bonusmormor". Det är inte ett sånt dåligt namn och låter bättre än "gummimormor" (även om jag är gummiliknande....ha ha ha. Hm...nu har jag varit rolig för idag)Thea och hennes pappa:

Ibland är man trött.... Thea, igen:)Slutligen...Tackkorten är klara. Jätteenkla, inga avancerade tekniker, dekorationer eller annat mojsgojs.

HELEN!! BLUNDA! Du får inte se de här, eftersom jag ska skicka ett till dig med postgången./
Gunilla - sneglar åt scrappapperena o fotona o funderar på o ta en vända till....

5 kommentarer:

Zarah sa...

Jaaa! Ta en vända till så att det blir MER sånahär ljuvligheter att njuta av!! :D

Helen sa...

Jag tittade ändå...tack för??? hm...tänker, har jag gjort nåt bra!!

Linda sa...

Guud så fina... Det där hon var med mormor och morfar var ju hur fint som helst.. så fina färger. Har du sytt runt kanten på pappret?

Hanna sa...

Så fina LO:s, du får alltid till det. Den med pappa-pussen är min favvis.

Finurliga Fröken sa...

Tittar in hos dig och tackar för kommentaren. De är så kul att veta lite vilka som kollar på det man gör. Ska erkänna att ajg aldrig varit inne hos dig förut men de kommer de att bli ändring på för oj va mycket fint du har!! Kram Ida!