måndag 12 maj 2008

Resfeber

Nu börjar jag få resfeber. 10 dagar kvar, sen åker vi. Nåt tips mot flygrädsla??

Men innan dess ska vi klara av en begravning, planering för student o lite annat. Tankarna snurrar och jag är rastlös. Idag städade jag kylskåpet, inspirerad av Hanna. Det var bra, för då tänkte jag på lite annat och bytte tankebanor. I morron ska jag städa bakom spisen:)

/
Gunilla

4 kommentarer:

Hanna sa...

Kul att kunna inspirera någon, haha. Mitt tips mot flygrädsla misstänker jag inte är något för dig: Drick alkohol! Jag går inte ombord på ett plan nykter, måste ha lite innanför västen.

Hoppas det blev fint bakom spisen, tycker det rä lite läskigt att städa där bakom i rädsla för vad man ska hitta. Dessutom är det rätt otacksamt, det tar sådan tid och sedan är det i alla fall ingen som ser vilket jobb man har lagt ner.

Maia sa...

Jag har inget bra medel mot flygrädsla. Men jag önskar dig att de tio dagar du har kvar tills underbara resan blir så bra de bara kan bli. Tänker på er.

Mathilda Blomdahl sa...

Jag är skyldig dig pengar. Det kan ju dryga ut reskassan:=)

Eva sa...

Usch för resfeber... jag har blivit så harig med sånt sen jag gick i väggen så jag åker helst ingenstans alls...

Jag vet inte direkt något som hjälper mot flygrädsla men har hört att man ska tugga tuggummi när man landar för att det inte ska slå lock för öronen. Kanske lagom mycket alkohol kan göra att man slappnar av, eller något vansinnigt intressant att läsa?

Jag borde också städa mitt kylskåp, det är nog värre än det är bakom spisen, där är en rätt rejäl springa så jag tappar alltid ner något och måste dra ut den, passar på att göra rent det lilla som är då.