lördag 31 maj 2008

Dagen efter

Idag har vi varit lite dagen efter. Mysigt besök av Patric, Mia och supersöta Thea. Sen har vi slappat. Eller ja, jag har slappat. Bruno har slipat o grundlackat delar av en bil o klippt gräset. Duger det om jag säger att jag passat tvättmaskinen???

Lite bilder bjuder vi på här:

Landvetter, snart ska vi flyga mot Kreta. Bruno o Josse tyckte det var roligt. Gunilla gillar inte att flyga.
Vi lyfter med flygplanet. Bruno och Josse tittar ut. Gunilla håller för öronen och tittar inte ut.Josse i poolen. Hon var nog mer i vattnet än på land.

En chokladmilkshake om dagen är bra för magen (för Josse alltså):En ovanlig bild på Bruno. Se och njut... Han sitter stilla i solen. Det hör inte till det vanliga. Ofta har han spring i benen.Kreta har inte så jämna, fina gator som vi har här hemma och det fick jag känna av två dagar efter vår ankomst. Jag kan tydligen inte prata samtidigt som jag promenerar.(Det kunde gått riktigt illa.) Denna bilden här är en fin bild på mitt ben. Ett par dagar senare, såg jag så fruktansvärd ut, så jag såg misshandlad ut. Idag - lördag - ser jag....jo, jag ser hyfsad ut. I mina ögon. Jag ska gå till läkaren på måndag :)Utflykt till Greklands Maldiverna - Elafonissi:En av dagarna hyrde Bruno en motorcykel och tog med Josse på en utflykt. Om jag var orolig?? Jag heter Gunilla...ja, jag är alltid orolig så fort mina barn är 10 meter från mig. Men, det gick bra. Jag låg vid poolen under tiden och försökte andas lugnt o sansat;)
En dag var vi till Chania:


Ja...hmm...det här min man. Finns det ångervecka på giftermål??

/

Gunilla


6 kommentarer:

Mathilda Blomdahl sa...

Vad underbart det ser ut att ha varit!!
Här är det underbart varmt och soligt. På torsdag är det student och jag får snart ett nervsammanbrott:=)
Kram

Maia sa...

Tack för titten! Härliga bilder! Och det är smart att ha så kort hår som Bruno, för då kan man ju verkligen variera frisyren med diverse olika håruppsättningar. Köpte ni med några peruker hem?

ponerat sa...

Jag är inte det minsta avis! ;)

Vad härligt ni haft det, förutom vissa missöden med darriga knän o.s.v. Ser helt underbart ut med det vackra havet! (Ja och maken förstås. Vilken godbit! Speciellt med det blonda rufset)

Kram!

Milla sa...

Vilka härliga foton! Du får vara glad att mannen din har humor *s* Livet blir roligare så ;-)
Hoppas benet ditt är bättre!

Mya sa...

Nice Bruno... hehehe

Att ni inte tog med mig? JAg hade ju varit en superbra barnvakt åt josse ;)

Det såg ut som om ni hade det bra! Kram och jag saknar Holma!!!
KramMAria

Linda sa...

Åh vad skönt ni ser ut att haft det... Ljuvliga dagar. Grattis till Giftemålet. Grekland är en perfekt plats att fira på!