fredag 2 maj 2008

Carin da Silva visar brännhett badmode - 45 modeller för alla plånböcker...

Öhhh...Jag hade nog hellre velat se 45 modeller för alla sorters kroppar. Så där snygg i kroppen som Carin har jag aldrig varit och kommer aldrig bli. Om jag inte lägger mig under kniven. Rejält. Jag har absolut inget emot Carin da Silva, men hon ger Beach-08-ångesten ett ansikte:) Och nu närmar sig sol o badsäsongen med stormsteg. Här ute på landet går det bra o strutta runt ostört)

Bikinimodet är inte min stil i år. Det finns liksom inget som håller upp hänget. Inga rejäla doningar utan tunna, smala band, trekantsbehåar....Suck. Trekantsbehå. Jag undrar vilka det är som styr modet? Inte är det 40-åriga tjejer som fött o ammat barn.

Men, jag är glad ändå. Jag älskar sommaren. Hav, sol, värme o grönt överallt. Då kan jag tillochmed stå ut med lite gung både här o där på stranden. Det finns ju faktiskt handdukar att ha i närheten.

Trevlig helg
/
Gunilla - lite solbränd

5 kommentarer:

Maia sa...

Jag vill också ha 45 modeller som visar var sin baddräkt...

Jag köper alltid Taras baddräktsnummer på våren eftersom det brukar vara olika form på modellerna. Och en del har magar som har fött barn... Trevligt.

Eva sa...

Jag vill också ha badkläder som håller saker och ting på plats!

Pfui, trekantsbehå... har jag inte kunnat ha sen jag var fjorton jue! Jag tycker bäst om de som man köper var för sig där behån har kupstorlek, för annars får jag antignen för liten överdel eller alldeles för stor underdel...

Tror jag håller mig i trädgården jag, med mina gamla bikinis... lär varken ha tid eller möjlighet att ta mig till någon strand... eller lust för den delen.

Visst var de för söta mina pippisar, jag har fotat dem alla en och en nu och ska lägga in foton endera dagen, så får du se hur söta de är! De som är två veckor är visserligen rätt stora nu... som rejäla björktrastar ungefär... inte så söta längre...

Mathilda Blomdahl sa...

Jag kommer ihåg när jag inte ens hade trekantsbikini utan solade topless!!!!! Oj oj.
Nu får det bli mycker mer tyg och en tunika när jag behöver promenera lite.

Linda/Candygirl sa...

Jag var och provade ett par tre bikinis under de gånga dagarna. En tvärrandig - skitsnygg - på andra. Gissa hur bred min häck såg ut i en tvärrandig underdel... Moahhhha.... jösses. Ingan av de andra två passade bra heller. Håller mig kanske till fjolårets.

ponerat sa...

Undertecknad är ju inte bara eh, lite överdimensionerad utan även KRITVIT med många tusen fräknar.

Det är ingen syn för lättchockade att beskåda, så för att undvika kalabalik går jag oftast i shorts och badar under natten ;)