fredag 18 april 2008

Det är vår och det blommar i mitt hjärta

Visst är det härligt?

Idag hoppas jag att vi kan inviga vår grillsäsong. Det ska nog gå att hitta en plats i lä. På grillen blir det isånafall grekiska färsspett, cognacsmedvurst, paprika och champinjoner. Till det serverar jag min egenhändigt gjorda potatissallad. Förhoppningsvis. I värsta fall får jag väl steka biffarna i stekpannan.

På pysselfronten intet nytt. Inget scrappande, inget stickande, inget kortmakerimakande...bara pyttelite smyckestillverkning. MEN...ikväll planerar jag att göra första sidan till det kommande Kreta-albumet. Än är inte undrens tid förbi.

/
Gunilla

4 kommentarer:

Kristin sa...

Visst är det underbart att grilla! Vi har sån tur att man får grilla med elgrill på vår balkong. Det blir nog invigning av grillsäsongen när vi flyttat.

Hoppas allt är bra med dig Gunilla!

Kram, Kristin

Mathilda Blomdahl sa...

Vi har grillat idag. Fläskfilè med rostade rotsaker, färsk sparris och tzatziki...gud vad gott.
Nu tror jag att lite polare har beställt smycken!!

Eva sa...

Jag hör till den promille (eller om det är mindre) som tycker grillat är rätt äckligt... eller åtminstone grymt överskattat, jag föredrar ugnen eller spisplattorna... Och då har vi ändå en sån där underbar grillgrop med grova stockar runt att sitta på...

Jag fick (hade glömt att jag beställt...) nya pärlor häromdagen... när när när ska jag göra alla de där smyckena???

Kul att se dig blogga igen iaf!!!

ponerat sa...

Jag är stor grillfantast och lider alla helsickes kval eftersom jag bor i lägenhet... Jag våldgästar dock andra med grillmöjligheter :)
Kram!