onsdag 20 februari 2008

Tillbaka

På bättringsvägen. Hara bara sovit en gång idag, till skillnad från de andra dagarna då jag sov mellan 3-5 gånger om dagen. Alltså...nästan hela dagarna.

Nya tag. Sticker raggarsockar så det ryker (Josses uttryck för raggsockar när hon var liten) Eftersom min farmor inte längre finns i livet, så har vi ingen som fixar sockar till oss längre. Nu får man köpa raggsockar och det går ju inte för sig. Så nu axlar jag den bördan med glädje. Först ut var ett par babysockar till ingens bebis. Jag ville bara få in tekniken. Carolina GAPSKRATTADE är hon såg de. De var lite skeva men....äh, vaddå. Träning ger färdighet. Trots att hon garvade så står hon näst på tur. Att få raggsockar alltså. Så nu stickar jag gråsvartvita till henne. Sen har systeryster önskat rosa med bruna ränder. Eller var det bruna med rosa ränder?? Sticker emellan med lite sjalstickning också. Omväxling förnöjer.

Två LO:s i lettersize gjorde jag faktiskt förra veckan, innan jag blev sjuk. Ett projekt har påbörjats, jag får se hur långt jag kommer och ifall det avslutas.

/
G på gång

9 kommentarer:

Mathilda Blomdahl sa...

Vad skönt att du mår bättre. Jag väntar fortfarande på mail med ditt kontonummer.....;)

Maia sa...

Kan du inte göra en LO som heter just det? G på G? Och så lägga två G på varann lite tjusigt sådär och så något riktigt aktivt kort på dig själv?

G på G lät så bildlikt på nåt sätt.

Jag ska förresten kolla med min kompis Marika om hon vet nåt bra PC-program att redigera bilder i. Hon fotograferar kopiösa mängder och redigerar och har sig.

/Maia

Kristin sa...

Öva sig på att sticka bäbissockar låter kul... är du säker på att det är ingens bäbis du stickar åt?

Gott att du är frisk igen!

Kram från Kristin

Margareta sa...

Nu fick jag till det.kommentaren, alltså!
Det där med sockor låter bra. Har kartongvis med garner sen den tiden det begav sig. Sticknojan på70-80-talet. Nu är den visst igång igen.Skulle nog behöva drabbas av det viruset. Kan du skicka hit lite så det blir fart på strumpstickorna.Tack!

Milla sa...

Ohh, jag gillar dina lettersizeLO:er massor!! Ursnygga!

Maia sa...

Marika säger att gratisprogrammet Picasa är bra, men det räcker kanske inte för dina behov?
/Maia

Anita/AniLi sa...

Låter bra att du är på bättringsvägen, inte kul att vara sjuk. Men aktiv har du allt varit ändå vad jag kan se. Det var länge sedan jag stickade nu, men min 14- åring stickar desto mer. Jättefina layouter du har gjort också!!
Kramar Anita

ponerat sa...

Hade missat att du varit syyyk. Hoppas verkligen att du får må bättre nu! Dina LOs är verkligen fina! Ska med spänning följa eventuell fortsättning ;)

Johanna sa...

Hej Gunilla!
Vilka fina kort du gjort på mina barn!:D
Kram hoppas vi syns snart!!!