fredag 15 februari 2008

Sjuk o eländig - tyck synd om mig-inlägg

Jag har så ont i halsen så jag får ladda för att orka svälja. Äta vill jag inte och det är ju effektivt på andra sätt. Vad sägs om minus 2 kg på 4 dagar? Fast det lär jag väl äta upp mig igen nästa vecka.
Det är nån otrevlig bacill som hoppat på mig på mitt jobb/praktik skulle jag tro, ingen annan här hemma är sjuk. Jag är nog inte så motståndskraftig efter att varit totalt osocial i 8 månader.
Ont i kroppen, ont i huvudet, fryser, näsan rinner....hur synd kan det bli om mig? Jag är nog värre än när en karl blir sjuk.

Bruno fyller 55 år imorron och då hade han beställt mozarellabiffar, pasta o tomatsås till middag. Semla istället för tårta. Mår jag så här, så lär det bli filmjölk till middag. Tur i oturen så var jag till biblioteket i onsdags och hämtade en hög beställda böcker. Bl a "Flyga drake" och "Tusen strålande solar" och en deckare o nåt annat med. Nån som läst de förstnämnda böckerna? De ska tydligen vara fantastiska. Nåja, vi får väl se vad jag tycker.

Nu ska jag köra Linis till bussen, sen kryper jag ner i sängen med böcker, filtar och varmt te.
/
Gunilla

6 kommentarer:

myamia sa...

Jag tycker synd om dig kompis.... Stackare Kram MAria

Maia sa...

"Flyga drake" och "Tusen..." är böcker som ALLA satt och läste på danska tåg i höstas. Hade nån en bok så var det en av den författaren. Så jag gav "Flyga..." till Morgan i julklapp och han försäkrar att den är svår att lägga från sig. Men lite otrolig, eller vad det var han sa.

Men om alla böcker var troliga behövde vi ju inte läsa dem.

Krya på dig! Honung + en halv citron + hett vatten!

/Maia

Anonymous sa...

Hmm, ja då vet jag varför jag också blir värre än en karl när jag blir sjuk. Tack för den mamma! ;) Haha.
Hoppas du blir frisk snart! Puss och kram

Kristin sa...

Krya på dig Gunilla!

Många kramar från Kristin.

Hanna sa...

Krya på dig, vännen. Man får tycka synd om sig själv när man är sjuk, eftersom det ÄR synd om en då. Jag håller just nu på och läser "Tusen strålande solar", har läst ungefär halva och den är sååå bra, vill inte lägga den ifrån mig, så om det fortsätter så kommer jag definitivt att köpa "Flyga drake" också.

Helen sa...

Kan du bli frisk tills måndag?? Jag tänkte ha med mig nåt gott...när jag kommer!!
krya på dig!puss
lillasyster