fredag 15 juni 2007

Sommarlov igen

Jag begriper inte hur fort ett läsår kan gå. Josefine gick ur 6:an igår och blir alltså en högstadieelev till hösten. Vart tog alla mina små barn vägen??
Hon var så söt när hon gick iväg, vit klänning med lite tyll under kjoldelen, vita leggings, svarta skor med paljetter och lite vågigt hår efter flätorna hon hade haft.

Helg igen och det känns skönt, fast jag är "ledig" på dagarna nu. Alltid mysigt att ha Bruno hemma. Vi ska väl gå o skrota i trädgården en del. Poolen har vi satt upp och Josse har badat flera gånger. Till o med igårkväll, och då var det inte speciellt varmt. Är det sommar så är det sommar, och då ska man bada.

Lite scrap har det blivit fast inspirationen är låg. Mina album är fulla och jag måste skaffa ett till. Just nu får jag lägga LO:sarna på hög. Kör med budgetvarianten på album, finns på Åhlens för 69 kr (tror jag det var)Svarta med räfflade pärmar. Helt okej. Jag har ingen lust att lägga ut ett par hundra för ett album som inte är till nåt speciellt ändamål.


Systrar: (scraplift från webmosterhelene, såg i nån tidning tror jag)


Den lösgående kaninen "Kaninen":


Sandra vid Lanesund:


Dagens väder: Sol o klarblå himmel
Dagens bok: Flickan som lekte med elden av Stieg Larsson
Dagens middag blir: Potatisgratäng och nåt kött
Dagens måste: Dammsuga o tvätta golven och städa mitt kaotiska hobbyrum.

Josse i poolen:Morris älskar att sova så här, och gärna i hallen bland alla skor:


Josefine i avslutningskläder:Tre av fyra systrar; Josefine, Sandra och Carolina:


/
Gunilla

3 kommentarer:

Zarah sa...

Det är vackra döttrar du har - de brås på sin mor, minsann!! :D
Härliga LOs med!

Ha en skön sommar, raring!

Kristin sa...

Jättehärliga LO's, gillar exempelvis cirklarna på Kanin lo:n mycket. Fotona är också fina, din dotter i tyll var mycket fin på sin skolavslutning!!!

Ha en underbar lördag, hoppas solen skiner på dig!

Kram från Kristin.

myamia sa...

Jag har sett dessa och beundrat dessa tidigare i bloggen, men kom på att jag glömt av att kommentera. de är så snygga allihop, jag gillar systrar massor. så fina foton du visar oxå. Kram maria saknar dig!