lördag 5 maj 2007

Blandad kompott

Uppdatering på kycklingfronten; 2 kycklingar har vi nu, som är drygt en vecka gamla. Underbart duniga o söta. Vi gosar och kelar med de så de ska bli vana vid att hanteras. Mamman Esmeralda är så tålig och duktig på att ta hand om sina små. Imorron blir det premiär för att vistas i hönsgården en stund.

"Kyckling" och "Pepsi"Trygg hos mamma:Ikväll skulle jag varit på scrapträff hos Susanne. Jag vaknade halv sex i morse och hade så ont i huvudet. Huvudvärken blev migrän, så jag var inte så alert när det var dags för träff...:( Hoppas inte alla blev allt för besvikna på mig. Jag skulle stå för maten och tur var väl att den gjorde jag klart igår. Slängde snabbt ihop en kladdkaka med daimbitar idag o skickade med. Så mina vänner, jag hoppas ni haft en skön kväll o inte saknat mig förmycket. (fjäskar lite....)

Igår blev två LO:s klara! Det är vad jag producerat på drygt en vecka. Ibland går det sakta.

Jag gillar mina nya Primablommor....det märks va?

/
Gunilla

3 kommentarer:

myamia sa...

Hej min vän!
Jag saknade dig jättemycket igår! Vi får träffas hemma hos dig snart, det var längesedan vi scrappade ihop nu. Så söta "husdjur" ni fått nu, så sugen på att komma och kika. Och så har du gjort 2 underbara lo:s, och du....jag är oxå helt frälst i de nya blommorna. Vi behöver nog köpa mer... Kram Maria

netha sa...

Ohhhhhh, sicka sötingar, så gulliga!!
Och så mycket fint scrappat du fått gjort.
En sån aktiv människa du är.
kramis

Milla sa...

Vilka snygga LO:er!! Wow! Jag gillar också dina Primablommor... jag måste nog införskaffa ett gäng sådana.