onsdag 7 mars 2007

Jag har blivit "tagen" av Cia

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Då kör vi!


1. Jag har tre bröst. Ja, bara två är modell större, det tredje är pyttelitet. Kommer från den tid då vi var apor påstår de som vet. Inte vet jag...jag tror inte på apteorin :)
2. Jag har varit med i "Upp till 13" med Ulf Elving när jag var 7 år. Frågan jag fick var; "Vad blir det av snö som smälter?" - "Vatten, svarade jag". Vinsten var tre LP-skivor.
3. Jag är vänsterhänt, men klipper med höger.
4. Jag var fyra år när jag lärde mig läsa och då plöjde jag Kalle Anka varvat med en veckotidning som hetter Saxons. Jag älskar fortfarande veckotidningar, prenumerar inte på nån själv, men barmhärtiga släktningar sparar på hög till mig.
5. Jag gillar krossade pepparkakor i filmjölk.
6. Jag sover med en ögat halvöppet. Det ser läskigt ut tydligen (jag vet inte, jag sover ju....*s*) Lite lurigt, för omgivningen vet inte om jag är vaken eller sover.

Följande är "tagna":

- Kristin (Litte miss Red)
- Maria (Myamia)
- Susanne, som inte har nån personlig blogg än. Dags att skaffa en kanske. Nyfiken på dina svar.
Resten av folket är nog redan tagna. Är inte just DU tagen så haka på!

/
Gunilla

4 kommentarer:

Kristin sa...

Sicka avslöjanden =)

Nu har jag svarat jag med, det är alltid trevlig med lite listor...

Är du friskare nu? Hoppas det i alla fall.

Kram, Kristin.

Kristin sa...

Men Gunnilla, jag kommer ju från inlandet =/ I inlandet gillar vi sjöar förstår du =) Sjöar och badtofflor är det som gäller. Inte saltvatten och sand mellan tårna.

Kram, Kristin.

Cia sa...

Skoj att läsa om dina hemlisar :-)
Jag gillar också krossade pepparkakor i filmjölk, mums

Kram Cia

myamia sa...

Hej min vän! Nu har jag svarat på utmaningen, fast inte på det riktiga sättet. Va kul att få läsa lite mer om dig =)Kram på dig, hoppas vi ses snart!