lördag 10 februari 2007

Migränhatarklubben

Utan migrän i tre dagar skulle jag varit tacksam. Men, jag är rätt glad trots allt eftersom min snälla läkare skrivit ut fungerande migräntabletter. Fast jag har gått som en zombie. En snäll o rar zombie och lite avtrubbad. Bättre det än att ha en PMS-kärring i huset. Idag har migränen gett sig iallafall.

I torsdags hade jag och äldsta dottern Sandra en miniscrapträff med världens gulligaste Maria. Det var så roligt så vi sitter nu o väntar på nästa gång hon dyker upp, vilket vi hoppas blir jättesnart. Maria visade mig hur man målade med distresser och lämnade även ett plastlock med distressrester. Nu är jag bestämt fast. Det var så roligt o måla med och faktiskt inte allt så svårt som jag trott. I gårkväll så satt jag o målade lite o blev nöjd. Med tanke på den nybörjare jag är så tyckte jag ändå att det blev hyfsat bra. Skön känsla att känna sig nöjd.

Fredagen var superslö, jag orkade inget mer än sitta o slösurfa framför datorn o sen scrappa lite på kvällen.
Idag har jag också varit rätt slö. Susanne o Peter var här o fikade. Eftersom jag varit en mycket lat person det sista så hade jag inget fika hemma, men det fixade Susanne förstås. Smarriga semlor som gjorde att jag knappt orkade nån middag. Men, det gjorde inget. Semlorna var godare än middagen....

Kvällens bidrag i min privata scrapvärld är följande:


/
Gunilla

3 kommentarer:

myamia sa...

Är detta den omtalade poolen som jag skulle få bada i till sommarn! ;)

myamia sa...

Guud, så snygg denna lo va...Så mycket fina detaljer och jag gillar hur du byggt upp med de olika papprena. Och rubriken är ju bara sååå snygg. Kram på dig... Jag kommer snart igen, ni behöver inte vänta sålänge!

Kristin sa...

Jag vill också vara med i migränhatarklubben! Vissa dagar är inte roliga att leva med två pulserande tinningar och ljuskänsliga ögon. Jag HATAR det verkligen! Jag hatar det speciellt när folk på jobbet inte fattar att det är OMÖJLIGT att göra nåt annat än ligga ner när det är som värst...nog om det...

Jättefin LO! mysiga färger och fint kort =)