fredag 12 januari 2007

Ja, då var det dags då...

Sista veckorna har varit rätt hektiska. Vi (jag o sambon) har jobbat på, med både arbete, bygge, hushållsgöromål o annat "trökigt" (på ren göteborgska)
MEN...ikväll så var det äntligen dags. Dags att börja flytta ut i mitt arbetsrum/vårt allrum. En liten hörna med TV och fåtöljer fick plats. Nu kan jag scrappa/sy eller vad jag vill och samtidigt "umgås" med den TV-tittande delen av familjen. Eller den-i-fåtöljen-o-läsande delen av familjen.
Jag har för det mesta levt väldigt trångt och har helt plötsligt ett hobbyrum på 30 kvm. (Och funderar hur jag ska få plats med alla mina prylar. Jamen Gunilla. Suck. Skärpning. Vad har jag att klaga över nu. :) )
Det känns nästan inte sant. Jag blev nästan gråtfärdig när sambon bar upp min symaskin. Han är bara bäst. Sambon alltså. Utan honom hade jag aldrig fått en sånt rum jag fått. Tack älskling. Du är bara bäst!!(även de stunder du inte snickrar.....)

Bilder från förra fredagen när vi började tapetsera:


Bruno är rätt blygsam (ibland *fniss*)


Inflyttning dag 1 (fredag kväll)
I mitten av rummet ska ett arbetsbord in. Där kanske det blir lite kursverksamhet så småningom. Scrapträffar, mor o dotter-träffar (jag o mina gulliga ungar) och jaa....vem vet vad mer.....?? Sen ska en bänk med diskho in så jag kan skölja alla penslar och foamstamps.

Nu orkar jag inte greja mer. Jag ska fortsätta i morron. Sy klart gardinerna o fixa så mycket jag orkar. *trööööött med glad*

/
Gunilla

5 kommentarer:

maria sa...

Åh, vad fint du har det! Mycket plats, det är ju alltid bra. Mysigt att kunna sitta med resten av familjen oxå. Kanske kan du hänga med lite på Greys Anatomy oxå nästa vecka, hahaha...

Det låter ju som om du har spännande planer oxå *nyfiken*!!!
Kram Maria

Anonymous sa...

Hej Mammsen!
Tyvärr så är ljusinställningarna på den här datorn otroligt kassa så bilderna blir för mörka för att se =/ men jag kommer ju hem inom några dagar, ska bli kul och se hur de har blivit :)
Föresten, kan du lägga upp den layouten som va till sandra?
älskar dej
Kram Malin...ja din dotter alltså ;)

Zarah sa...

ÅÅÅÅH vad fint ni fått det!
Kram!

Åsa/asamia sa...

Kul med scrapvrå...fint ni får!

monica sa...

men va underbart! Dit kommer man gärna och scrappar ;-)
Visst blir man sååååå lycklig och glad-ledsen när man har en fin generös och gullig sambo som vill ens bästa och hjälper till med pysselhörnan?
kramen, maldis