måndag 14 augusti 2006

Scrapbooking + Peter LeMarc = sant

Ja, så är det. Jag får sån inspiration av musik och just nu är jag inne i en Peter LeMarc period. Hans texter går rätt in i hjärtat o själen, gör både ont och ger hopp. Stackars, stackars familj säger jag bara. CD-skivorna går om o om igen. Som om inte det skulle räcka så sjunger jag med till på köpet.

Ledig denna veckan, en blank vecka utan åtaganden. Konstig känsla att gå upp på morronen o inte ha nåt på schemat. Idag målade jag klart badrumsfönstret. Sen la jag mig o läste en bok av Dick Harrison - Jarlen sekel. Den handlar om medeltiden och jag bara älskar sånt. 600 sidor. Sambon skakar på huvudet som vanligt. Fast...kärleksfullt.

Två LO:s är resultatet av min ledighetsscrapping:

Vår älskade katt vakar vid fågelbordet:


Sambons pojkdröm. Alla har vi olika hobbies....Gissa hur mycket scrapsaker jag har tillgodo efter detta inköp?? Hö hö hö....jag laddar. En nytt QK-alfabet skulle sitta fint. Bland annat..../
lediga, lata o lättjefulla Gunilla

3 kommentarer:

Zarah sa...

Peter LeMarc är fantastisk - helt enkelt - och det är du med! Vilka fiiina LOs!

Kram

Sandra... sa...

Och som vanligt har du gjort jätte jätte fina LOs. Jag blir inspirerad och vill börja igen. Får ta det när jag och Mikael har flyttat, då får jag plats!! (i datarummet) Pussar och kramar!

Kristina sa...

jätte läckra sidor...!Gillade dom massor(sparar i minnet:-)
Och musik är viktigt...LeMark är underbar!Kram